Kohdista viestisi tarkasti yrityspäättäjille

B2B-markkinointi eroaa kuluttajamarkkinoinnista huomattavasti ja oikeaa kohderyhmää on usein haastavaa tavoittaa. DMP-data tarjoaa tähän kustannustehokkaan ratkaisun. Sen avulla löydät yritykset ja henkilöt, joille mainontaa kannattaa kohdistaa. Suomen Asiakastieto tarjoaa nyt yritystietopalvelunsa dataan perustuvia kohderyhmäsegmenttejä, jotka voit ostaa ohjelmallisesti.
 
Asiakastiedon DMP-datan avulla kohdennat mainontaa palvelussamme vierailleille yrityspäättäjille sekä yrityksistä kiinnostuneille kuluttajille. Palvelumme käyttäjät ovat hakeneet yritystietoa päätöksenteon tueksi esimerkiksi laskulla myydessään, kauppaa tehdessään, kilpailutustilanteissa tai yhteistyösopimuksia valmistellessaan.

Laajojen B2B-sivustokävijät ja Talouden ammattilaiset -segmenttien lisäksi voit kohdentaa mainontaa esimerkiksi B2B-yrityshaun tehneille (henkilö on hakenut tietoa paikkakunnan tai yrityksen toimialan mukaan). 
 
Yritystietopalvelussamme vierailee yli 700 000 kävijää kuukaudessa, joten DMP-dataa käyttämällä saavutat ison ja potentiaalisen yrityspäättäjäkohdeyleisön. Palvelun kävijät ovat tutkimustemme mukaan hyvätuloisia sekä korkeassa asemassa olevia. Tutustu yritystietopalveluun. Asiakastiedon Yrityspäättäjä-dataa hyödyntämällä voidaan varmistaa relevantti markkinointiviestintä oikeassa kohderyhmässä ja näin parantaa toimenpiteiden tuloksellisuutta. 

Asiakastiedon yrityspäättäjäyleisöt hyödynnettävissä seuraavasti:  

  • Asiakastiedon yrityspalvelun käyttäjät -segmentti sisältää yleisödataa talouden ammattilaisista, jotka ovat etsineet tietoa yrityksistä Asiakastiedon yritystietopalvelusta. Nämä henkilöt ovat muun muassa yrittäjiä ja yrityspäättäjiä, jotka etsivät ja ostavat yritystietoa päätöksenteon tueksi. 

  • Mainonnankohdennussegmentteinä mm. yleiset päättäjät, päättäjän asema yrityksessä ja toimialaluokat.

  • Asiakastiedon yrityspalvelun käyttäjät look-a-like -segmentti sisältää dataa intresseiltään samankaltaisista henkilöistä, jotka ovat käyttäneet Asiakastiedon yritystietopalvelua yritysten tietojen etsimiseen.

Kohderyhmäsegmentit ovat ostettavissa Adformin DSP:ssä