Avaa asiakkuus turvallisesti B2B-sopimuspalvelussa

B2B-sopimuspalvelu on kehitetty helpottamaan turvallista sopimuksen tekoa yritysten välillä.


Asiakastieto on kehittänyt yhdessä Eduixin ja Visma Signin kanssa B2B-sopimuspalvelun helpottamaan ja nopeuttamaan turvallista sopimuksen tekoa yritysten välillä. B2B-sopimuspalvelu tarjoaa yhdessä palvelussa kaiken sen mitä tarvitaan sopimuksen tekemiseen yritysten välillä. Palvelu on viimeisintä teknologista kehitystä alalla, ja Asiakastieto on ainoa palveluntarjoaja Suomessa, joka tarjoaa automaatiota sopimuksen käsittelyyn tällä kokonaisuudella.

B2B-Sopimuspalvelussa yhdistyy kaikki, mitä yritysten väliseen sopimukseen tarvitaan

Scandic Hotels Oy:n Liisa Karvonen ja Asiakastiedon Jaakko Nors kertovat uudesta B2B-sopimuspalvelusta, jonka avulla yritysten välinen asiakkuussopimus voidaan solmia turvallisesti jopa 10 minuutissa.


B2B-sopimuspalvelu on tehokas työkalu kaikille, jotka solmivat allekirjoitettavia sopimuksia

B2B-sopimuspalvelu on automatisoitu hakemuksen käsittely- ja arviointipalvelu. Sen avulla voi hoitaa asiakkuuden avaamiseen liittyen kaiken mitä tarvitaan asiakasrajapinnassa ja samalla minimoit inhimillisten virheiden mahdollisuuden sopimuksen käsittelyssä. B2B-sopimuspalvelu on tehokas työkalu yrityksille, jotka solmivat allekirjoitettavia sopimuksia, kuten esimerkiksi yritykset vähittäis- tai tukkukaupan, hotellitoiminnan tai rakentamisen toimialoilla.

Palvelu on rakennettu yhdistämällä Asiakastiedon olemassa olevien palveluiden hyötyjä uuteen käyttötarkoitukseen, ja paketoimalla ne yhdeksi palvelukokonaisuudeksi. Hyötyjä poimittiin Asiakatiedon Optimista, Signature Check- sekä Valvonta-palvelusta.

Prosessien automatisointi on yksi tämän hetken megatrendeistä yrityksissä, ja B2B-sopimuspalvelu on syntynyt tähän tarpeeseen. Palvelulla on saavutettavissa kustannussäästöjä ja lisämyyntiä tehokkaan, nopean ja suoraviivaisen asiakkuuden avaus -prosessin avulla. 

B2B-sopimuspalvelu: Katso miten palvelu toimii

Haluatko tietää lisää? Katso videolta miten palvelu toimii ja miten luotollinen yrityssopimus valmistuu vaihe vaiheelta!

 


Useita hyötyjä asiakasystävällisyydestä ekologisuuteen

Uuden yritysasiakkaan tai luottohakemuksen hyväksymisprosessi voi kestää kauan ja siihen voi olla useita syitä. Yrityksen perustiedot voivat olla virheelliset, lomat, sijaisuudet tai kiire viivästyttävät prosessia, allekirjoitusten saaminen kestää tai oikeiden allekirjoittajien selvitys vie aikaa.

B2B-sopimuspalvelu ratkaisee haasteet ja sen avulla hoidat kaikki asiakkuuden avaamiseen ja sopimusten käsittelyyn liittyvät prosessit automaattisesti. Asiakasystävällisellä palvelulla sopimuksen läpivienti nopeutuu, ja paremman käyttökokemuksen myötä palvelu parantaa asiakaspalvelua. Asiakkaalle on houkuttelevampaa avata asiakkuus, kun se ei vaadi raskaita prosesseja tai paperisten lomakkeiden täyttöä.

Kuka tahansa ei saa yrityksen nimissä allekirjoittaa sopimuksia. B2B-sopimuspalvelulla voi varmistaa, että allekirjoittajilla on siihen tarvittavat valtuudet ja he todella ovat ne henkilöt, joita kertovat olevansa. Asiakastieto varmistaa oikeat nimenkirjoittajat ja Visma Sign hoitaa vahvalla tunnistuksella allekirjoitukset sähköisesti. Varmuus oikeista allekirjoittajista ehkäisee petoksia ja luottotappioita.

B2B-sopimuspalvelu lisää myös läpinäkyvyyttä sopimusprosessiin ja voit seurata koko läpiviennin ajan mikä sopimuksen tila on. Jos yrityksellä on useita toimipisteitä, palvelulla voidaan taata se, että sopimukset tehdään samalla tavalla kaikissa toimipisteissä. 

  • Palvelu tarjoaa kaiken mitä tarvitaan yritysten välisten sopimusten tekemiseen
  • Saavuta kustannussäästöjä ja lisämyyntiä nopean ja suoraviivaisen prosessin avulla
  • Asiakasystävällinen ja nopea palvelu parantaa asiakaspalvelua
  • Varmistat oikeat allekirjoittajat vahvalla tunnistautumisella
  • Mahdollistaa paperittoman sopimuskäsittelyn

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme

B2B-sopimuspalvelu on kehitetty yhdessä