Palvelut kiinteistönvälittäjille

Kiinteistönvälittäjille olemme koonneet heidän tarpeisiinsa vastaavat palvelukokonaisuudet. Avullamme sujuvoitat omaa työtäsi ja pystyt tarjoamaan eri osapuolille heidän tarvitsemansa tiedot luotettavasti.

Sopiva tietopaketti kiinteistökaupan eri vaiheisiin

Yhdellä valinnalla saat sopivan tietopaketin kiinteistökaupan eri vaiheisiin edullisemmin ja helpommin kuin valitsemalla yksittäisiä dokumentteja. Lähipalvelut-raportista saat ilmoitukseesi helposti ja luotettavilla etäisyyksillä mm.

• alueen koulut
• kaupat
• julkiset palvelut
• liikenneyhteydet 

Kiinteistötietopalveluiden käyttö edellyttää Maanmittauslaitoksen lupaa ja rakennus- sekä asukastietojen käyttö Väestörekisterikeskuksen lupaa, jotka Asiakastieto voi hakea puolestasi. Lupa kiinteistötietoihin voidaan myöntää taholle, joka tarvitsee tietoja yhdyskuntasuunnittelua, kiinteistönvälitystä, kiinteistönarviointia, luoton myöntämistä ja valvontaa taikka muuta näihin verrattavaa kiinteistöihin liittyvää tarkoitusta varten.

 

Lupahakemus

Kiinteistötietojen käyttö edellyttä lupaa, jonka Asiakastieto voi hakea puolestasi.

Täytä lupahakemus

Pyydä lisätietoa asiantuntijoiltamme


Sopimusasiakkuus kannattaa

Sopimusasiakkaaksi

Turvaa liiketoimintasi sopimusasiakkaan palveluilla. Saat käyttöösi laajemman valikoiman ja yksittäisetkin palvelut kertaostoa edullisemmin. Tutustu »


Selvitä asiakkaidesi luottotiedot

Kiinteistötietojen lisäksi haet meiltä kätevästi myös asiakkaidesi luottotiedot. Tutustu »