Asiakastieto Media

Ota Yritysvertailuun dataa, jolla jätät konnat rannalle

Blogi29.09.2021

Ota Yritysvertailuun dataa, jolla jätät konnat rannalle

Luottoluokitus, vaikkapa Asiakastiedon Rating Alfa kertoo jo paljon siitä, onko yrityksen kanssa turvallista asioida. Onko se alihankkija, joka toteuttaa sovitun ja toimii vielä pitkään. Taloudellisesti tämä tieto usein riittää, mutta on yritysten välinen syvä kumppanuus tai miljoonan euron urakkasuhde silti muutakin. Se on luottamusta. Se on turvallinen tietoisuus siitä, ettei alihankkija yllättäen löydy iltapäivälehden lööpistä selittelemästä, miksi hautasi jätteesi metsään tai kaatoi myrkkysi viemäriin.

Taloudellisen luotettavuuden mittareiden lisäksi yritysvertailuun kannattaa hankintapäätöstä tehdessä ottaa vastuullisuustarkistus. Yritysten rikostuomiot ja muut alentuneesta vastuullisuudesta kertovat tiedot eivät ainakaan toistaiseksi vaikuta luottoluokituksiin. Mikään ei silti estä tarkastelemasta niitä luottoluokituksen sekä volyymi- ja kannattavuustietojen ohella. Kun sekä Rating Alfa että Vastuullisuustarkastus näyttävät vihreää, voit turvallisin mielin lähteä yrityksen kanssa yhteistyöhön. Samalla varmistut, että rahasi eivät valu epärehellisten yrittäjien taskuun.

Asiakastiedon yritysvertailu tekee myös vastuullisuustarkastuksen.
Asiakastiedon Yritysvertailu tekee myös vastuullisuustarkastuksen halutuista yrityksistä.

 

Mitä muuta luokituksen lisäksi on syytä huomioida? Yritystutka tarkentaa

Vertaile helposti jopa 10 yritystä

Asiakastiedon sopimusasiakkuuteen kuuluvalla Yritysvertailu-palvelulla kokoat sinua kiinnostavan joukon yrityksiä ja vertaat niitä helposti. Vertailun voi tehdä jopa kymmenestä yrityksestä kerralla. 
Vertailussa huomioidaan yritysten luottoluokitus, mahdolliset rikostuomiot, seuraamusmaksut sekä viranomaismerkinnät sekä olennaisimmat talouden tunnusluvut. Luottoluokitus ja vastuullisuustarkastus esitetään liikennevaloin, joten saat nopeasti yleiskuvan yrityksestä ja lisähuomiota vaativista asioista.

Haluatko kuulla tarkemmin Yritysvertailusta? Pyydä meiltä yhteydenottoa

Sari Koivistoinen
Product Owner, Asiakastieto

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Väliaikaiskuva

Mediayhteydet

Lehdistökontakti

markkinointitiimi@asiakastieto.fi