Asiakastieto Media

Kiinteistönvälittäjä tarvitsee oikeat tiedot nopeasti – Asiakastiedon kiinteistö- ja huoneistotiedot saa Linearin välitysjärjestelmästä

Uutinen27.09.2021

Kiinteistönvälittäjä tarvitsee oikeat tiedot nopeasti – Asiakastiedon kiinteistö- ja huoneistotiedot saa Linearin välitysjärjestelmästä

Nopeus. Sitä usein tarvitaan, jotta kotiaan myyntiin laittava asiakas pidetään tyytyväisenä.

– Ensimmäinen kysymys on usein, että kuinka nopeasti saat ilmoituksen nettiin? Silloin on kiva kertoa, että kun kaikki paperit ovat kasassa, niin suunnilleen vartti siinä vain menee, kun ilmoitus on jo valmis, naurahtaa yrittäjä, kiinteistönvälittäjä Mika Silfvenius.

Uudenmaan alueella koteja välittävä Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy alkoi viime vuoden lopulla käyttää Linearin kiinteistönvälitysjärjestelmää, josta löytyvät suoraan myös Asiakastiedon kiinteistö- ja huoneistotiedot. Silfveniuksen mielestä järjestelmän valtti on helppous ja se, että työt voi hoitaa mobiilisti missä tahansa. Edes kannettavaa tietokonetta ei tarvita.

– Pystyt yhdestä paikasta ruksaamaan, mitkä tiedot haluat ja saat ne saman tien. Ei tarvitse pompata järjestelmästä toiseen, kirjautua monta kertaa ja lähteä hakemaan tietoja. Tästä hyötyy tietysti myös meidän asiakkaamme, Mika Silfvenius kertoo.

Tietoon voi luottaa

Kiinteistönvälittäjällä on suuri vastuu siitä, että kohdetta myydään oikeilla ja riittävillä tiedoilla. Turkulaisen Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy:n toimitusjohtaja Jouni Paasio kertoo, että Linearin ja Asiakastiedon tarjoamaan tietoon hän ja muut välittäjät voivat aina luottaa.

– Haluamme helpottaa välittäjän hektistä arkea toimivilla ja tulevaisuuden vaatimukset täyttävillä työkaluilla. Asiakastiedon mukana tuleva luotettavuus ja varmuus tietojen paikkansa pitävyydestä tuovat helpotusta myös vastuiden näkökulmasta ajateltuna, Jouni Paasio painottaa.

Linearin kiinteistönvälitysjärjestelmästä saa suoraan Asiakastiedon kiinteistötietoraportteja ja jatkossa sinne tuodaan laajasti muitakin Asiakastiedon asunto- ja kiinteistökauppaan liittyviä tietopalveluita. Tulossa ovat mm. kiinteistönvälittäjän työssä välttämättömät PEP- (poliittinen vaikutusvaltaisuus) ja pakotelistatarkistukset sekä sähköisen kaupan palvelut eli Linearin ja Asiakastiedon yhteinen kehitystyö jatkuu.

Tutustu tarkemmin 
Asiakastiedon kiinteistö- ja huoneistotietoihin
Lineariin

Liitteet

Yhteyshenkilöt

Ville Kauppi

Ville Kauppi

Lehdistökontakti

PR and Communications Manager

ville.kauppi@asiakastieto.fi

+358102707504