Valvonta - Compliance - Päätöksenteko

Katso asiantuntijakeskustelut


Monet yritykset haluavat tehostaa prosessejaan, jotka liittyvät vaatimusten mukaisuuteen (Compliance), asiakkaisiin liittyvien riskien ennakointiin (Valvonta) ja päätöksentekoon. Varatoimitusjohtajamme Mikko Karemo keskustelee Asiakastiedon asiantuntijoiden kanssa ja etsii ratkaisuja yritysten tarpeisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö 

Read in English

Valvontapalvelu ilmoittaa asiakkaan maksukyvyn muutoksista heti

Valvonnan automatisointi on ratkaisu yritysten tarpeeseen saada nopeasti tieto esimerkiksi asiakkaan maksukykyyn liittyvistä muutoksista. Tuoteomistaja Anna Sirkiä ja varatoimitusjohtaja Mikko Karemo keskustelevat siitä, mitä kaikkea voi automaattisesti valvoa ja millaista arvoa valvonta tuottaa.


Pakotekontrolli on tärkeä osa yrityksen compliance-prosessia

Mikä yritysten Compliancessa on tärkeintä? Tuoteomistaja Teemu Kettula ja varatoimitusjohtaja Mikko Karemo Asiakastiedosta keskustelevat pakotteiden noudattamiseen ja asiakkaan tuntemiseen liittyvistä vaatimuksista ja niihin tarjolla olevista ratkaisuista.

 


Yrityspäätösten automatisointi tuo suoraa säästöä

Yrityksissä tehdään monenlaisia päätöksiä, jotka toistuvat samanlaisina. Ne myöntävät luottoa, avaavat asiakkuuksia tai myyvät verkossa. Tuoteomistaja Pekka Lattu ja varatoimitusjohtaja Mikko Karemo Asiakastiedosta keskustelevat, miksi päätösprosessit kannattaa useimmiten automatisoida.

 


anchor

Haluatko kuulla lisää?

Asiakastiedon tavoitteena on luoda arvoa jokaiselle asiakkaalleen räätälöidysti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Kommunikointi ja tarpeiden ymmärtäminen on avain tuloksekkaaseen yhteistyöhön.

Haluatko kuulla lisää, miten Asiakastieto voi auttaa yritystäsi tehostamaan prosesseja? Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme käy kanssasi läpi juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut. 

Jätä yhteydenottopyyntö